Fruitdirect.nl biedt een compleet concept aan

Vers fruit is een beleving

Niet iedereen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid fruit. Alleen een fruitbox op een prominente plek neerzetten, brengt daar geen structurele verandering in. Fruitdirect.nl biedt een compleet concept waarbij de nadruk ligt op vers fruit als onderdeel van elke dag. De presentatie zorgt ervoor dat jouw medewerkers de fruitbox niet zomaar voorbij lopen. De voordelen en eigenschappen van de gezonde snacks delen we op een luchtige manier. Met een onvervalste Noord-Brabantse knipoog. Dat stimuleert een gezond eetpatroon. En jij geeft natuurlijk zelf het goede voorbeeld.

Tafeldisplay

Vloerdisplay

Alle foto's kun je aanklikken om de fruitdisplays beter te kunnen bekijken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of gewoon een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op of vul het contactfromulier in. 

RVS Fruitschaal

RVS Fruitschaal

Dubbele vloerdisplay

Spreken onze displays jou aan? Of wil je liever een  RVS Fruitschaal? Alles is mogelijk. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Topbord in eigen design!

Om je boodschap nog beter tot zijn recht te laten komen, kun je kiezen voor een eigen “fruitig” gepersonaliseerd topbord. We kunnen je daar bij helpen met onze design studio. Informeer naar de mogelijkheden.

Als kick-off ter introductie van fruit op het werk! Eventueel kan een A6 flyer met aankondiging vanuit de werkgever toegevoegd worden.

Vraag naar de verschillende mogelijkheden!