Udenhout als centrum van de gezonde werksnack

Fruitdirect.nl brengt het positieve gevoel

Fruit is super sympathiek. En het geeft een positief gevoel. Bied het je medewerkers aan. Je laat zien dat je begaan bent met hun gezondheid. Grote kans ook dat het een gezonde levensstijl stimuleert. Je maakt elke dag fruit eten laagdrempelig. Deze overtuiging is de voedingsbodem waarop Fruitdirect.nl is gebaseerd.

Vers fruit is een beleving

Niet iedereen consumeert de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid fruit. Alleen een fruitbox op een prominente plek neerzetten, brengt daar geen structurele verandering in. Fruitdirect.nl biedt een compleet concept waarbij de nadruk ligt op vers fruit als onderdeel van elke dag. De presentatie zorgt ervoor dat jouw medewerkers de fruitbox niet zomaar voorbij lopen. De voordelen en eigenschappen van de gezonde snacks delen we op een luchtige manier. Met een onvervalste Noord-Brabantse knipoog. Dat stimuleert een gezond eetpatroon. En jij geeft natuurlijk zelf het goede voorbeeld.

Tafeldisplay

Vloerdisplay

Alle foto's kun je aanklikken om de fruitdisplays beter te kunnen bekijken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of gewoon een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op of vul het contactfromulier in. 

RVS Fruitschaal

Dubbele vloerdisplay

Spreken onze displays jou aan? Of wil je liever een  RVS Fruitschaal? Alles is mogelijk. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Lekker fruit

“Misschien zit het wel tussen de oren, hoor. Maar sinds ik fruit als tussendoortje eet op het werk, voel ik me fitter. Twee mandarijntjes. Een appeltje. Nectarines. Voor mij werkt dat echt.” 


Sofyan, software-architect

Service en kwaliteit

We kopen rechtstreeks in bij telers en we controleren zelf met de hand of al het fruit van goede kwaliteit is. Onze bezorgwagens herken je aan het logo met de rode appel op de i. Onze chauffeurs bezorgen de fruitboxen niet alleen. Ze verzorgen ook de aantrekkelijke presentatie van het verse fruit. Je medewerkers plukken daar elke dag de vruchten uit.