Gezonde bites tijdens de lunchpauze

Ook tijdens de pauze gezond snacken op kantoor? Fruitdirect.nl biedt nu gezonde bites aan, de lekkerste fruitsnacks voor op de werkvloer.

100% natuurlijk

Voedzaam

Smaakvol

Ieders favoriet

Over smaak valt niet te twisten. Daarom komen de gezonde bites voor op kantoor in verschillende snackboxen. De snackboxen bevatten in totaal 250 verschillende soorten fruit en gezonde snacks, daarom is er voor ieder een favoriet te vinden! In de boxen vind je onder andere koekjes op basis van natuurlijke ingrediënten, droog en gevriesdroogd fruit, fruitrepen, popcorn en smakelijke mixes van superfoods als zaden, noten en pitten.

Waarom gezonde snacks?

Een gezonde levensstijl bij medewerkers aanmoedigen begint al op de werkvloer. De gezonde bites van Fruitdirect.nl bieden een smakelijk en gezond alternatief voor tussendoortjes tijdens kantooruren. Gezonde voeding zorgt ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. De snackboxen van Fruitdirect.nl maken het makkelijker dan ooit om medewerkers toegang te geven tot een voedzame en smakelijke tussendoortjes. Met deze energie zijn ze weer klaar voor een productieve werkdag.

Gezonde bites bestellen

Fruitdirect.nl levert de gezonde bites aan kantoren in de vorm van snackboxen. Bedrijven kunnen eenmalig bestellen of een abonnement afsluiten. Met een abonnement maak je elke maand kennis met een nieuwe gezonde snack. Na verloop van tijd zullen collega’s vanzelfsprekend hun favorieten kiezen. Met een abonnement kunnen snackboxen makkelijk gepersonaliseerd worden. Op die manier krijgt iedereen een pakket boordevol gezonde bites, aangepast aan de smaak van uw medewerkers. De snackboxen worden snel geleverd bij jou op kantoor. Kies uit een box met 50, 100 of 200 stuks gezonde bites.

PAKKET 50 GEZONDE SNACKS

Voor ieder wat wils!

Van de gezonde snack tot de hartige of zoete hap. Deze box bevat de basis voor elke trek.

 

Het pakket van 50 bevat

 50 snacks
Strenge selectie gezonde snacks
 Unieke mix van hartige en zoete snacks
 +/- 10 verschillende soorten snacks
 1 gratis display

PAKKET 100 GEZONDE SNACKS

Voor de grotere trek of vele monden!

Met deze box kan elke trek worden gestild. Ook voor de grotere kantoren en groepen.

 

Het pakket van 100 bevat

100 snacks
Strenge selectie gezonde snacks
Unieke mix van hartige en zoete snacks
+/- 15 verschillende soorten snacks
 1 gratis display

STEL ZELF JE BOX SAMEN!

Heb je specifieke wensen of wordt er met meerdere locaties gewerkt? Stel dan zelf je box(en) samen en ontvang zo de snacks die jou en je kantoor helemaal blij maken!

 

Neem contact met ons op voor een
offerte op maat.

Pick & Pay

Maak nu ook je snacks betalend met een QR-code.

Met deze optie krijg je een persoonlijk account om je ontvangen betalingen per box in een overzicht te kunnen zien.

 

Zo kun je meteen op de hoogte blijven van je verkopen terwijl je geniet van overheerlijke snacks!

Wat zit er in je snackbox?

Je wil graag gezond snacken, maar natuurlijk is de smaakbeleving ook belangrijk. Daarom zijn de snackboxen van Fruitdirect.nl zorgvuldig samengesteld. De verschillende boxen bestaan uit een assortiment van gedroogd en gevriesdroogd fruit, gezonde repen en koekjes, superfoods zoals zaden, noten en pitten, popcorn en gezonde alternatieven voor chips. De gezonde bites zijn daarmee heerlijke snacks voor tussendoor, makkelijk te eten en boordevol voedingsstoffen en natuurlijke ingrediënten. Behoefte aan een energieboost halverwege de werkdag? De energy balls zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en zijn een ware bron van energie en vitaliteit.

Gezonde snacks op kantoor gegarandeerd

Zorgen dat je medewerkers altijd zijn voorzien van een gezonde snack? Geen gedoe met achterstallige bestellingen van tussendoortjes? Met het abonnement van Fruitdirect.nl ben je altijd voorzien van gezonde voeding op kantoor. De maandelijkse box wordt snel en secuur door ons geleverd op het door jou opgegeven adres. We zorgen voor een samenstelling van lekkere, gezonde producten zodat er altijd genoeg aanwezig is voor alle collega’s. Een abonnement van Fruitdirect.nl biedt meer voordelen. Zo is er de mogelijkheid om een gepersonaliseerde snackbox samen te stellen. Hebben je medewerkers hun favoriete snacks gekozen? Bestel dan een gepersonaliseerde snackbox met alleen de allerbeste gezonde bites voor jouw kantoor.

Bites we love!

Voor de wat meer vullende snack zijn noten de keuze bij uitstek!

Bij Fruitdirect.nl zorgen wij er daarom voor dat er ook voor deze liefhebbers een uitstekende box beschikbaar is met de lekkerste noten en pinda's.

 

Ons doel is simpel:
jou helpen om gezonder te snacken met lekkere bites
waar je je goed bij voelt. Zo schudden wij – hap voor hap – de snackwereld op.

AMAZING TASTE

We zorgen ervoor dat onze bites barsten van de smaak, de perfecte crunch hebben en altijd en overal je snack-craving stillen.

HEALTHY

We gebruiken alleen de beste natuurlijke ingrediënten en zorgen ervoor dat we vetten, suiker en zout beperken

VEGAN!

Power to the plants! Van noten en fruit tot erwten en bonen, al onze goodness komt van de bodem.

FRUIT EN GEZONDE SNACKS 
SAMEN OP KANTOOR

Uiteraard zijn er ook combinaties mogelijk in het assortiment van 
Fruit Direct

VRAAG NAAR DE 
MOGELIJKHEDEN!

Meer weten over de gezonde bites voor op kantoor? Bestel een proefpakket of neem contact op voor meer informatie.

Contact

Bestelformulier

De gezonde bites zelf proeven?
Gebruik het bestelformulier hieronder om een proefpakket aan te vragen (50 stuks) of bestel een box met 50, 100 of 200 bites!

Proefpakket
Display met 50 gezonde bites
Display met 100 gezonde bites