Fruit als (relatie)geschenk

 

Vers fruit is een fantastisch cadeau. Vooral in combinatie met bijvoorbeeld een blender, een infuser of een drinkfles. 

Het is niet alleen een fijn gebaar voor een zieke.
Het is een mooie manier om een pasgeboren baby een vitale toekomst te wensen. 

En wat dacht je van zo’n vers fruit-pakket als eindejaars- of relatiegeschenk? Zeker weten dat het de verhouding versterkt met je werknemers, klanten en leveranciers. Bekijk hieronder de geschenkartikelen van Fruitdirect.nl. 

Informeer naar prijzen en minimale afname.

Mason Jar Blender

De Mason is een 320 watt blender met 2 glazen van 600 ml. Inclusief deksel en rietje voor eenvoudig drinken. De blender kan bedrukt worden met het logo van jouw bedrijf. We leveren het apparaat in een geschenkverpakking.

Smoothie 2 Go Blender

Mix een overheerlijke smoothie met deze one touch-blender.Je vitamineblend neem je direct mee in de handige 550 ml bpa-vrije Tritan-fles. De 300 watt blender vermaalt met gemak ijs, bevroren fruit en groente. Inclusief handleiding met heerlijke smoothie recepten. De blender kan voorzien worden van een bedrijfslogo. We leveren de miniblender in een geschenkverpakking.

Slow Juicer

Deze handmatig te bedienen sapcentrifuge neem je gemakkelijk mee. Installeren is een eitje. De afzonderlijke delen zijn afneembaar en reinig je daardoor eenvoudig. Door het langzaam verwerken van de ingrediënten behouden deze alle warmte gevoelige voedingsstoffen. Denk aan vitamine A en C en levende enzymen. Laat de slowjuicer eventueel bedrukken met je bedrijfslogo. Het apparaat leveren we in een geschenkverpakking.

Waterfles met infuser

Deze 800 ml Tritan-fles heeft een fruitinfusercompartiment. Vul het compartiment met vers fruit. Het water in de fles krijgt volop vitaminen en smaak. Als je er ijsblokjes in doet, fungeert het als koelelement. De waterfles met infuser kan ook voorzien worden van een bedrijfslogo.

Smoothie-set

De Smoothie-set leveren we inclusief 4 mesjes voor sinaasappel, banaan, kiwi en aardbei en uiteraard verpakt in een geschenkdoos.  Je kunt het doosje laten bedrukken met een bedrijfslogo.

Fruit-infusionkaraf

Geniet van heerlijk verfrissend fruitwater. De karaf heeft een inhoud van 1,8 liter en het materiaal is 100% bpa-vrij. We leveren de karaf in een geschenkverpakking en desgewenst bedrukt met een bedrijfslogo.

Boekje met smoothie-recepten

Hoe maak je de lekkerste smoothies?
In dit boekje staan heerlijke recepten voor shakes en cocktails.

Baby Tree fruitboompakket

Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf
verpakking inclusief bamboe stok, bodempil, bindmateriaal en
geboortecertificaat Mooi symbool voor een groeiende en vruchtbare samenwerking. Eventueel ook te gebruiken als kick-off voor het aanbieden van wekelijks fruit naar de medewerkers.

Er is keuze uit 4 fruitsoorten; appel, kers, peer of pruim.
Een Baby Tree kan geplant worden in de tuin of in een pot, voor bijvoorbeeld op een balkon. De Baby Tree is op diverse manieren te personaliseren.

Laat je verrassen door onze lekker fruitboxen

"Bij mij staat al lang een grote fruitschaal op de

balie. In het begin zei ik dan tegen klanten: ‘ja, pak een lekker stukkie’.
Tegenwoordig vragen ze er zelf om. Zo van: ‘Goh, mag ik er eentje?’ Die schaal

is echt een … hoe zeg je dat, … een visitekaartje"

Rita receptioniste