Bananentaart

Deze verrukkelijke en  romige bananentaart is binnen no time klaar! Je wilt nooit meer een andere..

Bereidingswijze


De oven voor te verwarmen op 200 graden

Je begint eerst met de bodem, mix bloem en zout in een kom. Doe er vervolgens boter erbij en prak het goed met een vork tot dat het een formaat heeft van kruimels. Voeg er vervolgens water aan toe en meng het goed door elkaar, tot dat het een glad mengsel wordt. Rol het tot een bal en bestrooi het oppervlak met bloem. Rol het deeg goed uit, plaats het deeg vervolgens in een taartvorm en druk het heel lichtjes aan.

Bak vervolgens de bodem voor 10 tot 15 minuten en laat de bodem goed afkoelen

Snijd vervolgens 2 bananen in plakjes en verdeel deze goed over de taartbodem. Giet vervolgens 400 ml melk in een kom en mix het goed door elkaar met de kloppudding. Maak de klop klop met 80 ml melk volgens de aanwijzingen die je kunt vinden op de verpakking. Vervolgens voeg je 2/3 van de klop klop toe aan de pudding en meng het goed door elkaar. Verdeel het mengsel op de taartbodem en plaats de taart voor ongeveer een uur in de koelkast. Vervolgens verdeel je de overgebleven klop klop over de taart heen en maak het lekker af met de overige plakjes banaan.  Bon apetit!